Touringcar huren Krimpenerwaard

 

Touringcar huren Krimpenerwaard

Voorheen werd de werknaam K5-gemeenten gebruikt, maar sinds 2015 noemen we deze ‘nieuwe’ gemeente Krimpenerwaard. De gemeente Krimpenerwaard is een samenvoeging van de voormalige gemeenten Nederlek, Ouderkerk, Vlist, Bergambacht en Schoonhoven. De naam van deze nieuwe gemeente is makkelijk te verklaren. Zo betekent ‘krimp’ rivierbocht. Een ‘waard’ is een stuk land geheel omgeven door rivieren. Een combinatie van deze twee vormde de naam van deze gemeente, Krimpenerwaard. 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Een levensgroot schilderij

De natuur in de omgeving van Krimpenerwaard is adembenemend, waardoor sommige mensen zelfs zeggen dat het op een levensgroot schilderij zou lijken. Je vindt hier prachtig weide landschap met groene veenweides. De Krimpenerwaard is omringt door blauwe grenzen. De drie rivieren de Lek, de Vlist en de Hollandse IJssel vormen namelijk de grens van dit mooie gebied. Metershoge dijken en stenen kades beschermen de dorpen binnen de Krimpenerwaard tegen het water. Het is dus een prachtige groene oase met een waterrijke omgeving en dat midden in de Randstad. Ook zijn er verschillende molens die je laten zien hoe het water vroeger uit de polders werd gemalen. Door het diverse natuurgebied, zijn er ook veel verschillende soorten dieren die je kunt spotten. Tijdens een dagje uit is dit ook mogelijk door middel van een georganiseerde excursie.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Drukte en gezelligheid

In de dorpjes binnen de Krimpenerwaard vind je verschillende kleine gezellige restaurantjes en stijlvolle winkeltjes. Wil je toch wat meer drukte en keuze, dan kun je naar een van de steden in de omgeving van de Krimpenerwaard. In iets meer dan een half uurtje sta je midden in het centrum van Rotterdam. In deze bekende havenstad hoef je je niet te vervelen. Er zijn ontelbaar veel winkels, restaurants met verschillende keukens en veel leuke kroegen en barretjes waar je ’s avonds nog lekker een biertje of wijntje kunt drinken. Wanneer je in de zomer een uitstapje maakt naar Krimpenerwaard en omgeving, is het een aanrader om een tussenstop te maken in Gouda. De stad Gouda staat bekend om de Goudse kaas. In de zomer wordt deze kaas op donderdag verhandeld op de toeristische kaasmarkt. Deze markt wordt in de zomer druk bezocht door zowel nationale als internationale toeristen. De stad Gouda staat daarnaast bekend om de Hollandse stroopwafels en om het maken van kaarsen. Naast de rust in de omgeving van Krimpenerwaard, zijn er genoeg andere leuke stadjes om te bezoeken voor wat meer drukte en gezelligheid.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is heel gemakkelijk. Wanneer je op zoek bent naar evenementenvervoer, vervoer naar een feest of een busuitstapje kun je het aanvraagformulier invullen. Beschrijf hierin duidelijk de dag, de datum, het tijdstip en de route waarvoor je een touringcar wilt huren. Wanneer je na het invullen het aanvraagformulier opstuurt, wordt jouw formulier naar alle partijen gestuurd die eventueel zouden kunnen voldoen aan jouw aanvraag. Je krijgt vervolgens van verschillende verhuurbedrijven een zogenaamde ‘Touringcar offerte’ toegestuurd. Het is vervolgens geheel aan jou de keuze welke van de verhuurbedrijven je kiest en waar je dus een touringcar gaat huren. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend.