Touringcar huren Nissewaard

 

Touringcar huren Nissewaard

Onderdeel van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag is Nissewaard. Nissewaard is een gemeente gelegen op het voormalige eiland Voorne-Putten in de Provincie Zuid-Holland. De gemeente is ontstaan in 2015 door een samenvoeging van de gemeente Spijkenisse en de gemeente Bernisse. Daarnaast omvat Nissewaard het gehele voormalige eiland Putten en het oosten van het voormalige eiland Voorne. De gemeente Nissewaard is gelegen aan de Oude Maas, net iets ten westen van Rotterdam.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Omgeving Nissewaard

In de omgeving vind je het dorp Pernis. Het is hier rustig, gemoedelijk en groen maar toch is het een dorp met een interessante waterkant. Het dorp is namelijk omsloten door de Nieuwe Maas en het dorp ligt letterlijk in de haven van Rotterdam waardoor veel mensen dit kleine dorpje toch willen bezoeken. Aan de waterkant ligt ook nog eens een park waar je heerlijk kunt wandelen langs het water. Hetzelfde geldt voor nog zo’n bijzonder dorp genaamd Poortugaal, niet te verwarren met Portugal. Dit dorpje is eveneens gevestigd tussen de Rotterdamse havens en de Oude Maas. Toeristen die graag iets willen zien van de Rotterdamse Havens, maar geen fan zijn van de drukte in een grote stad reizen dan ook vaak af naar een van deze kleinere dorpjes in de omgeving. Veel dagactiviteiten zullen dan ook langs een van deze dorpjes komen waardoor de namen van deze dorpjes bij veel mensen inmiddels wel bekend zijn.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Ontdek de steden

In de buurt van Nissewaard vind je de plaats Schiedam. De stad kent veel historische kleine haventjes en grachten in de binnenstad. Daarnaast is de stad wereldwijd bekend om haar jeneverproductie. Tot slot vind je de hoogste windmolens ter wereld in Schiedam. Er zijn dus veel verschillende bezienswaardigheden en verhalen die toeristen vanuit zowel binnenland als buitenland naar deze omgeving trekken. Ook vind je in de omgeving van Nissewaard, de stad Vlaardingen. Vlaardingen staat vooral bekend als haringstad. Vroeger stond de visserij op haring, ansjovis en kabeljauw centraal. Hoewel dit inmiddels verleden tijd is, zie je wel nog veel van het visserijverleden terug in de stad. Zo is er een monument op het Grote Visserijplein in de stad van Govert van Brandwijk. Dit monument herinnert aan de vele vissers die overleden zijn tijdens de visserij op zee. Daarnaast vind je rondom de Oude Haven en de Koningin Wilhelminahaven nog veel kenmerken terug die de stad herinneren aan het oude visserijverleden van de stad.

Offerte aanvragen

Het is eenvoudig om een offerte aan te vragen voor het huren van een touringcar. Bij de aanvraag voor een offerte, krijg je een aanvraagformulier te zien. Beschrijf hierin duidelijk de dag, de datum, het tijdstip en de route waarvoor je een touringcar wilt huren. Wanneer je na het invullen van het aanvraagformulier op verzenden klikt, wordt jouw formulier naar alle verhuurders verstuurd die eventueel zouden kunnen voldoen aan jouw aanvraag. Je krijgt vervolgens van verschillende verhuurbedrijven een zogenaamde ‘Touringcar offerte’ toegestuurd. Het is vervolgens geheel aan jou de keuze welke van de verhuurbedrijven je kiest en waar je dus een touringcar gaat huren. Het aanvragen van een offerte is kosteloos en geheel vrijblijvend.