Touringcar huren Rotterdam

 

Touringcar huren Rotterdam

Rotterdam is met ruim 650.000 inwoners de op een na grootste stad van ons land qua inwonersaantal. Gezien grondoppervlakte is Rotterdam de grootste gemeente van Nederland en op dit grote aantal oppervlaktes is dan ook genoeg te zien, genoeg te doen en genoeg te beleven.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Voetbal

Zo vind je in Rotterdam de Kuip, het stadion van bekende voetbalclub Feyenoord. Regelmatig puilt de stad uit met supporters gekleed in het wit en rood. Ook worden er in de Kuip regelmatig voetbalwedstrijden gespeeld door het Nederlands Elftal. Naast Feyenoord kent Rotterdam nog twee bekende voetbalclubs, namelijk Sparta in de Eredivisie en Excelsior in de Keuken-kampioen-divisie. Je kunt dus wel zeggen dat Rotterdam een stad is met veel liefhebbende voetbalsupporters. Ook komen er veel supporters van buiten Rotterdam richting de stad om voetbalwedstrijden te kijken bij een van de Rotterdamse clubs. Deze supporters komen vaak met evenementenvervoer, zoals touringcars, richting de stad voor de wedstrijd. Het is goedkoop om een touringcar te huren met een grote groep mensen en het is ook nog eens gezellig. Daarnaast voorkomt het ook nog eens conflicten in het openbaar vervoer met supporters van de tegenpartij. Dubbel voordeel dus. Een offerte aanvragen voor het huren van een touringcar is gratis en geheel vrijblijvend. 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Ahoy

Rotterdam Ahoy is een van de bekendste evenementenhallen van ons land. Ahoy is onderverdeeld in verschillende ruimtes, waaronder de Ahoy Arena. Hier worden regelmatig concerten gehouden door grote nationale en internationale artiesten. Ook worden er grote evenementen georganiseerd, zoals Amstel Live. Twaalf dagen lang staat de Ahoy Arena dan op zijn kop met talloze Nederlandse artiesten. Daarnaast beschikt Ahoy ook nog over zes beurs- & evenementen hallen en het congres- & vergadercentrum. Zowel de evenementen als de overige hallen worden jaarlijks drukbezocht. Hoewel Ahoy Rotterdam beschikt over 2000 parkeerplekken, biedt dit niet genoeg ruimte voor iedereen. Het wordt dan ook aangeraden om vervoer te regelen zoals een touringcar.

En verder

Naast grote evenementen en voetbalwedstrijden is er nog veel meer te doen in Rotterdam. Zo staat Rotterdam bekend om de havens. Rotterdam beschikt namelijk over de grootste haven van heel Europa. Om een kijkje te nemen in de havens, is het mogelijk om een boottour te doen. Zo beleef je echt de sfeer tussen alle containers en vrachtschepen.

Daarnaast heeft Rotterdam nog een een bekende trekpleister, de Markthallen. In de Markthallen vind je ontzettend veel eettentjes. Je kunt er van alles krijgen, van Hollandse kazen tot Japanse sushi, en van vleesgerechten tot zoete lekkernijen. Keuze genoeg dus. Ook vind je tegenover de Markthallen, de bekende kubuswoningen. Deze woningen worden veel bezocht door nationale en internationale toeristen en het is er dan ook vaak erg druk.  

Om te zorgen dat je alle bezienswaardigheden en activiteiten binnen een dag kunt doen en zien, is het mogelijk om hiervoor een uitstapje met de bus te doen. Wanneer je een touringcar huurt, brengt deze jou gedurende de dag langs alle leuke plekjes in en rondom Rotterdam. Zo kun je dus de complete beleving van Rotterdam mee maken in een dag.